Wij zijn op 25, 26, 31 december en 1 januari open!
St.-Laurensdreef 26, Utrecht

OTANTIK
BARBECUE
RESTAURANT

01 - Welcome

All you can eat BBQ

Over Otantik BBQ

100% HALAL

01 - Welcome

Ben jij een echte vleesliefhebber? Dan ben je bij OTANTIK aan het juiste adres. Het barbecue restaurant van Utrecht opende zijn deuren in 2021 aan de St.-Laurensdreef 26.

OTANTIK is het all-you-can-eat barbecue restaurant waar u, onder het genot van onze overheerlijke mezzes, uw eigen vleesgerechten aan tafel kunt grillen op echte houtskolen! Onze gerechten zijn 100% halal. Onze typische, mediterrane gastvrijheid, de mooie ambiance en de huiselijke sfeer in het restaurant zorgen voor een onvergetelijke avond!

BBQ: THE PERFECT MATCH FOR A GOOD DATE HALAL FOOD PARTY BUSINESS BIRTHDAYS

WAT KUNNEN WIJ ZOAL BIEDEN

U kun bij ons genieten van heerlijke vleesgerechten. Dit is niet alles, want bij ons heeft u ook de mogelijkheid om te genieten van verschillende visgerechten. Vis is immers hartstikke gezond en het valt lekker op de maag. Ook voor huisgemaakte culinaire hoogstandjes bent u bij ons op de juiste plaats. Denk dan aan huisgemaakte mezzes. Daarnaast serveren wij ook soep, verse groentes, friet, sauzen en nog veel meer. Het personeel zorgt ervoor dat u aangenaam wordt ontvangen en ook aangenaam wordt bediend. Huiselijk, luxueus en dynamisch zijn de belangrijkste kernwoorden van ons restaurant.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...