Wij zijn op 25, 26, 31 december en 1 januari open!
St.-Laurensdreef 26, Utrecht

All you can Eat BBQ Restaurant

01 - Welcome

ALL YOU CAN EAT BBQ

UNIEKE BBQ ERVARING

01 - Welcome

Jij houdt, net als veel andere mensen, ongetwijfeld van heerlijk vlees. Wanneer je heerlijk wilt genieten van een lekker lapje vlees, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij restaurant Otanik. Wij zijn namelijk het barbecuerestaurant van Utrecht. Het restaurant opende de deuren in 2021 We zijn dus net nieuw en nemen, zelfs in de zomertijden, een frisse wind mee. Het voordeel van Otanik is dat we werken met een all-you-can-eat-concept. U kunt dus ongeremd genieten van ongelofelijk veel vleesgerechten. Het mooie is dat u ze ook zelf mag grillen aan de tafel op echte houtskolen. Het is immers fijn om lekker met uw eigen vlees aan de gang te gaan. De gerechten zijn ook nog eens 100% halal, dus het is lekker inclusief en iedereen is welkom!

Vorige slide
Volgende slide

Uitstekend eten, onvergetelijke sfeer...

All you can eat BBQ

PRIJZEN

*Verspilling wordt niet gewaardeerd. Bestel alleen zoveel u op kan. Bij verspilling worden restanten in rekening gebracht.

Voorgerechten:
Linzensoep en mezzes met brood

Grill gerechten:
Verschillende soorten vlees
(Kalf, rund, lam en kip)

Verschillende soorten groenten
(Paprika, courgette en champignons)

Vis: Garnalen

Bijgerechten:
Verse friet, rijst, salade, vers brood, verschillende sauzen

Dessert: Ijs of baklava

IETS TE VIEREN?

U kunt er uiteraard voor kiezen om op een reguliere avond naar Otanik BBQ te komen, maar het is ook een geweldige plek voor speciale gelegenheden. Het is bijvoorbeeld leuk om er gezamenlijk heen te gaan met een bedrijfsuitje. Tijdens een bedrijfsuitje is het immers van belang dat iedereen elkaar op een dieper niveau leert kennen. Dat zorgt er namelijk voor dat er een veel betere sfeer ontstaat binnen een bedrijf. In ons restaurant kunt u zeker zijn van een geslaagd bedrijfsuitje. Ook voor andere gelegenheden is het ideaal. Daarbij kunt u denken aan verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, babyshowers en nog veel meer heugelijke momenten. We raden u wel aan te reserveren voor grote groepen, want dan kunnen wij u de beste plaatsen bieden. Reserveren kunt u via de website tot 16 personen.

Het kan echter ook zijn dat u voor meerdere personen tegelijkertijd wilt reserveren. Ook dat is geen enkel probleem, want we hebben voldoende ruimte. Dan raden we u wel aan om even te mailen naar info@otanik.nl. Daar kunt u informeren naar de verschillende mogelijkheden. Wij serveren geen dessert, maar u heeft wel de mogelijkheid om een eigen taart mee te nemen. Dan zorgen wij voor bordjes, bestek en we kunnen het eventueel ook versieren met leuk vuurwerk.

Grilled pork steak with vegetable on the flaming grill
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...